esmaspäev, 5. oktoober 2009

Tomati-loomalihasupp



Palgapäevani on mõned päevad ja külmkapis oli pool pakki böfstrooganovi.

  • ~200g loomaliha
  • 3 tomatit
  • 1 suur sibul
  • 1 punane paprika
  • pool pakki Tootsipeenra segu (hernes, suvikõrvits, paprika, porgand)
  • 240g valgeid ube tomatikastmes
  • tüümiani, vahemere ürdisegu
  • cayenne pipart, musta pipart, soola
  • loomaliha puljongit
  • küüslaugu küün
Pane vesi (~1.5liitrit) puljongiga keema. Prae sibulaid ja loomaliha ~3 minutit. Pane loomaliha ja sibulad vette, Lisa hakitud paprika, tomatid ja Tootsipeenra segu. Kui supp on keema hakanud, keeda 5 minutit. Lisa oad ja maitseained. Keeda veel ~3 minutit. Head isu!

1 kommentaar: