pühapäev, 25. oktoober 2009

Kana peekoni- ja veinikastmes ja oad pärlsibulatega



Kana peekoni- ja veinikastmes

  • Kanafileed 500g
  • peekonit 100g
  • valget veini 100ml
  • soola
Prae peekonit pannil, kuni pann on kaetud peekonirasvaga. Eemalda peekon pannilt. Prae kanafileed kuumal pannil, kuni kana on pealt pruun ja kana seest küps (~15min). Kui kana on valmis, siis pane peekon tagasi pannile ja lisa valge vein. Lase kaste korra keema.

Rohelised oad pärlsibulatega  


  • rohelisi oakaunu 400g (külmutatud või värskeid)
  • purk marineeritud pärlsibulad ~200g
  • worcestershire kaste
  • soola (1/4 tl), purustatud musta pipart (1/8 tl), suhkrut (1/2 tl)
  • tüümiani

Kuumuta pärlsibulaid pannil koos worcestershire kastmega paar minutit. Lisa oad ja maitseained. Kuumuta segades veel ~8minutit.

Algne retsept koos videoga


ABHZHJHL

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar