Järgmine salat on eelmise salati edasiarendus. Õli ja sidrunimahl oli õige suund, aga midagi oli puudu. Inspiratsiooni sain siit.
(kahele)
- 100g toorsuitsu peekonit
- 50g rukola salatit
- 50g spinatit
- ~10 kirsstomatit
- 1 punane paprika
- värsket basiilikat
- paar päikeseküpse tomati tükki
- marineeritud punast paprikat
- kõrvitsa seemneid
- 3 spl extra virgin oliiviõli
- 1 spl sidrunimahla
- paar tükki päikeseküpseid tomateid
- marineeritud punast paprikat
- kõvemat riivitud juustu nt parmesani
- 1 tl mahedat sinepit
- purustatud musta pipart
- soola
- suhkrut
Prae viiluteks lõigatud peekon pannil krõbedaks. Puista salatile peekon, must pipar, kõrvitsaseemned ja riivitud juust.
Pildil on salat serveeritud koos kanafileega peekoni ja veinikastmes.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar